A Henye Borbár Keresztúri Esték programja a Tokaji borvidék kulturális találkozási pontja, ahol minden szombaton egy kellemes estét tölthetünk a zene, művészetek, színházi előadások és kiváló borok társaságában. Egy hely, ahol a csodálatos környezet, a finom tokaji borok és a minőségi előadások ötvözete szolgál szellemi táplálékul. Egy hely, ahol a határokon átnyúló minőségi kultúra bemutatása a cél.

Csatlakozva a Keresztúri Esték programsorozathoz, „Tokaji Iránytű: értékmutató esték” címmel beszélgetős esték kezdődnek a Henye Borbárban. Olyan szellemi műhely elindítása a cél, ahol igazi párbeszéd alakul ki a Tokaji borvidékkel, lehetőségeivel, fejlesztésével és irányával kapcsolatban. Minden alkalomra egy-egy meghatározott témában, olyan szakemberek a vendégek az eseményen, akik a maguk területén értéket képviselnek és irányt tudnak mutatni. Munkásságuk precedensként szolgál, tapasztalatuk átültethető a borvidék életére. Érdemes megismernünk őket, tanulni tőlük.

Egy tartalmas eszmecsere kezdődik tehát azoknak, akik szeretik a Tokaji borvidéket, hisznek egyedülálló értékeiben és kellő nyitottsággal képesek hasznosítani a meghívott szakértők tapasztalatait. Értéket mutató esték ezek, amelyek iránytűként kívánnak szolgálni a Tokaji borvidék számára.

Az első rendezvény 2018. november 29-én 18 órai kezdettel indul „Fesztivál trendek: mi a siker titka?” címmel. Az est házigazdája Tóth-Kolár Krisztina, a Keresztúri Esték főszervezője. Ripka Gergely, akinek a nevéhez fűződik a Tokaj Kalauz könyv kiadása, olyan szakemberekkel beszélget, mint Rókusfalvy Pál, kommunikációs szakember, borász, fesztiválszervező és Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye, Kerekdomb Fesztivál, Örvényeshegy Piknik fesztiváligazgató. Márton-Kováts Krisztina, Tállya fesztiváljainak, rendezvényeinek aktív szervezője és a felvidéki Bauer Ildikó, a Dunamente TDM vezetője, Gombaszög Fesztivál szervezője szintén a beszélgetés résztvevői.

Izgalmas este várható tehát a fesztiválok világáról, trendekről, jövőről. Érdemes eljönni!

TOKAJI BORVIDÉK FEJLŐDÉSÉÉRT NKFT.

3910 Tokaj,
Dózsa György u. 2.
+36 (47) 552-030
info@tbft.hu
www.tbft.hu

unesco

Kövessenek minket:
fb /tokajiborvidekkulturtaj